WELKOM BIJ DE OFFICIËLE JUBILEUM WEBSHOP

V.V. IJSSELMEERVOGELS BESTAAT 90 JAAR

Voorzitter Frank van den Bos ontvangt uit handen van Wouter De Boer het officiële Jubileumlogo “IJsselmeervogels 90 Jaar”. Wouter en zijn team (Ethie de Graaf, Robert de Graaf en Peter Bronkhorst) beheren de bomvolle agenda met evenementen die vanaf 6 juni 2022 gepland staan. Houd de speciale jubileumwebsite (www.ijsselmeervogels90.nl) in de gaten en mis niks!

Als voorzitter van de Jubileumcommissie “IJsselmeervogels 90 Jaar”, valt mij de eer ten deel als eerste een woord tot u te mogen richten. Als we onze gedachten laten gaan over die 90 jaren voetbal in Bunschoten-Spakenburg, dan komen we namen tegen van mensen die als echte pioniers hun stempel op onze vereniging hebben gedrukt. Zonder deze mensen zou de voetbalvereniging geen lang leven beschoren zijn geweest. Op de eerste plaats gedenken wij dan ook hen tijdens deze feestelijke dagen, zij hebben het mede mogelijk gemaakt dat we dit jubileum mogen vieren. Met hen, met alle leden, met alle vrijwilligers, met alle sponsoren, kortom met elkaar hebben wij de grootste successen gevierd. Vele kampioenschappen en prijzen zijn behaald, wat IJsselmeervogels maakt tot de meest succesvolle amateurvoetbalclub van Nederland. Dit maakt ons trots en geeft direct een concrete opdracht voor de toekomst: de grootste en mooiste club van het land blijven! 

Graag wil ik alle ‘Rooien’ in ons dorp, maar natuurlijk ook alle belangstellenden buiten Bunschoten-Spakenburg, oproepen om samen dit jubileumfeest te vieren. 

De collectors-items op deze speciale website zijn de blijvende herinnering aan het Jubileum. Bestel op tijd, want op = op!

Verder wil ik het bestuur,  de vrijwilligers, de sponsoren én bovendien mijn gewaardeerde vrienden uit de commissie bedanken voor het vele en goede werk dat zij de afgelopen maanden verricht hebben en straks gedurende het Jubileumjaar gaan verrichten. Samen hopen we dat onze voetbalclub in lengte van jaren zal mogen blijven voortbestaan!

“Aan Spakenburger stranden
Daar klinkt het: één-twee-hup!
Voetbal enthousiasten
Die vormen daar een club.
Hun doel is: steeds te winnen,
In spelen, fier en vrij.
Die voetbalclub mag heten,
De club van VVIJ!” 

Hartelijk dank,

Wouter De Boer

Voorzitter Jubileumcommissie “IJsselmeervogels 90 Jaar”