WELKOM BIJ DE OFFICIËLE JUBILEUM WEBSHOP

9 JUNI: TIKI TAKI TOUZANI KOMT NAAR DE WESTMAAT!

In het kader van het 90 jarig bestaan van v.v. IJsselmeervogels mag een activiteit voor het geliefde G-team uiteraard niet ontbreken. En wat voor een activiteit! Donderdag 9 juni a.s. speelt het G-team namelijk een wedstrijd tegen F.C. Willem van Hanegem met tal van bekende voetballers en artiesten. Één naam springt hierbij in het oog en dat is Soufiane Touzani.

Touzani wordt gezien als de grondlegger van het Freestyle voetbal in Nederland. Door zijn talent is hij in contact gekomen met voetbalsterren als Ronaldinho, Johan Cruijff en Cristiano Ronaldo. Ook heeft hij een enorm succesvol YouTube kanaal met ruim een miljoen abonnees. Op dit kanaal deelt hij video's van zijn trucs, maar ook interviews en voetbal video's met bekende voetballers als Arjen Robben, Sergio Ramos en van Persie.

Touzani behoort tot de beste en bekendste Freestylers van de wereld. Hij heeft sinds kort ook zijn eigen TV programma genaamd Tiki Taka Touzani, te zien op NPO. Onlangs bracht hij ook een eigen kleding lijn op de markt genaamd 'Touzani'. Soufiane heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een echte duizendpoot en laat zien dat je met passie en doorzettingsvermogen ambities kunt realiseren.

Direct na de wedstrijd, rond 20.15 uur, zal Touzani een demonstratie geven van zijn skills en baltechniek. Kenners weten dat je dan met je ogen staat te knipperen.

Niet alleen de jeugd van v.v. IJsselmeervogels maar iedereen is van harte uitgenodigd op deze avond om het G-team te ondersteunen en daarna te genieten van Tiki Taki Touzani